Åpingen av Operaen i Bjørvika, det største kulturprosjekt i Norge siden Nidarosdomen. v/Bjørn Simensen, operasjef, emeritus. Sopran Janne Berglund og på klaver, Tore Dingstad, i samarbeid med Musikkens Venner.

OBS: Møtetid: Kl. 12 – 14, entre kr. 150,- Det oppfordres til forhåndskjøp av billetter.

«Åpningen av Operaen i Bjørvika, det største kulturprosjektet i Norge siden Nidarosdomen»

Kåseri av operasjef emeritus Bjørn Simensen. Sang ved hans utvalgte sopran Janne Berglund. Ved klaveret Tore Dingstad.

Utøvere:

Bjørn Simensen har vært operasjef for Den norske opera i 1984-1990 og fra 1997-2009 da den nye Operaen i Bjørvika ble innviet. Han har lang nasjonal- og internasjonal erfaring som «kulturarbeider», blant annet sjef for konserthuset i Gøteborg og Gøteborg Symfonikerne, og mottatt høye utmerkelser for sin innsats. Han har selv debutert som sanger. Fra 1990-1995 var han sjefredaktør i Dagbladet,

Janne Berglund er utdannet ved Norges Musikkonservatorium, I 2005 vant hun den norske finalen i Dronning Sonjas internasjonale musikkonkurranse. Høsten 2007 hadde hun hovedrollen som den forelskede sypiken, Mimi, i La Bohme på Den norske Opera.

Tore Dingstad er blant våre fremste pianister og har vært i Operaens tjeneste i over 30 år. Han har lang nasjonal- og internasjonal erfaring som repetitør, akkompagnatør, studieleder og kormester.

Rull til toppen