swans, lake, young swans

Avlyst grunnet Covid-19 Coronavirus

På grunn av status med coronavirus har Styret dessverre sett seg nødt til å avlyse møtet 22.04 og blåturen 06.05. Lederen skriver:

Kjære medlemmer,

Vi håper dere alle har det bra i disse så surrealistiske tider og holder dere friske!

Vi må nå bare se i øynene at våren er blitt og fortsatt nok blir helt annerledes for oss alle enn det vi med all mulig rett hadde grunn til å forvente før Covid-19 viruset gjorde sitt inntog også hos oss i Norge.

Det er derfor med beklagelse at styret  må underrette medlemmene om at resten av programmet for våren er avlyst. Dette gjelder medlemsmøtet 22. april og «Ut i det blå» 6. mai. Vi har selvsagt ikke annet å gjøre enn å følge de tiltak som myndighetene har bestemt med hensyn til bl.a. arrangementer med flere enn et fåtalls deltagere.

Men vi kommer sterkere tilbake! Det må være lov å håpe på at det over sommeren skal være mulig å komme tilbake til mere normale tider.  Styret har planlagt et høstsemester med aktuelle og interessante forelesninger! Mere om dette i et senere «Formannsbrev»!

Som tidligere meddelt har styret over tid arbeidet med å fornye og oppgradere våre nettsider. Vi er glade for å kunne fortelle at resultatet nå er klart og at medlemmene om noen få dager vil kunne gå inn på www.senioruniversitet-arendal.com og oppleve våre nye nettsider!

Med ønske om at alle fortsatt holder seg friske og at vi alle får anledning til å møtes ivrige på ny læring så snart som mulig!

Vennlig hilsen

For styret i Senioruniversitetet i Arendal

Jens C. Koch Styreleder

Rull til toppen